Varldens basta!

image15

Skugga nasta!

Gjorde ett tappert forsok att ligga ute i solen men der gar inte, jag svettas ihjal! Undrar hur varmt det egentligen ar? Verkligen jattevarmt....

Blir en kortare arbetsvecka det har eftersom det var Memorial Day i mandags. Hangde med Sara da. Tyckte faktiskt vi hann med en valdans massa saker. =)

I helgen hann vi (jag, Sara, Anna) ocksa med att se Pirates of the Caribbean: At world's end. Pa fredagen var det totalt SOLD OUT men vi lyckas fa biljetter pa sondagen istallet.
Och pa lordagen var jag tom pa hiking med familjen. Madde riktigt kasst nar jag vaknade pa morgonen men bestamde mig anda for att folja med. Det va ganska trevligt faktiskt., men sedan nar vi kom hem sov jag fran 14-18( oj!)


Varme

Det ska visst bli jatte-varmt har idag, trevligt trevligt.....Skriver mer sedan

Rosten tillbaka, tack!

Nej, Johanna ar inte piggelin....Forkylningen satte sig for ovanlighetens skull pa stambanden sa nu kan jag inte prata. Och jag som ska ta emot nagon mobel som ska komma idag....

Jordin vann! Jag var bankad framfor TVn redan kl 18. Vilken nord jag ar =) Jaja, det var en riktigt bra show iaf!

Ska forsoka dra mig ut i solen nu. Bye!

Varfor ska alltid jag drabbas?!

Vad ar detta for skit som smyger sig pa?! En forkylning, igen! Snart kommer den hemska halsen. Usch!!! Tack och lov for ta-en-skvatt-och-total-decka-medicinen.....Haha! =)

Ikvall ar det sista American Idol. Finalen!! Lite trakigt, va ska jag gora sedan da? Da kommer jag ju ha ett liv igen =)

American Idol tour '07

Vill bara skrika ut att jag och Sara ska pa the American Idol tour den 27 juli!!
image10

Fel

Igar nar jag skulle logga in var det nagot fel pa blogg.se, va arg jag blev!
However, det jag tankte skriva var att igar kvall nar jag skulle kliva ur bilen, drog jag ut ipoden och radion gick igang och gissa vad som spelades dar? September! Tror laten heter nat i stil med Cry for you. Jag fick bara lov att sitta kvar en stund och njuta av the moment. Det ar ju inte varje dag man hor svenskt pa radion. Abba brukar ju iofs dyka upp men de raknas inte.

image9

In the finale!!!!!!!!!!!

Down to two and he's in the finale!!!
American Idol feber, jag dor!!!!

Konstiga land

Hittade den har listan hos en tidigare aupair som akt hem. Kande att jag bara maste lagga upp den har, den stammer sa bra =)

Ja,
*dom har skor pa sig inne
*Dom sager faktiskt hejda i telefonen, men faktiskt bara halla nar dom svarar
*manga ar precis sa religiosa som man tror
*tjockisar finns det gott om
*pastar att dom ar nyttiga nar dom inte ater transfat, men trycker istallet i sig socker, fett, aspartam, fargamnen och fortjockningsmedel, eller dietprodukter
*dom maste faktiskt skriva dit dumhetsforklarande text pa forpackningarna for att slippa att bli stamda
*det ar reklam pa tvn varannan minut (kanns det som. var femte kanske, om jag ska vara arlig)
*anvander kladerna en gang innan dom aker i tvatten
*dom trycker i sig piller, mediciner och forebyggande saker stup i kvarten, kan ju alltid vara bra liksom
*Dunkin Donuts har drivethru restauranger och ar ett valdigt populart stalle i frukosttider
*bankomaterna har aven dom drivethru, lata, eller vad?
*ar saaa efter i kladmodet
*det ar sjukt stora skillnader pa upperclassfolk och lowerclass.
*stay-at-home Moms forsoker verkligen vara sadar onaturligt vackra, organiserade och sticka egna klader, gora alla arts-and-craftsgrejer, laga fantastisk mat, ga pa yoga, springa runt i markesklader, fixade naglar, och hamta, lamna, mata alla barn och man. Overnaturligt perfekta. Det ar sa det ska vara.
*det skickas faktiskt kort och julklappar och allt, till alla. Skolbusschaufforen fick julklapp, staderskorna, sakert brevbararen oxa.
*tipping, alltsa dricks, maste man ge till allt och alla. har sakert missat en hel hog, sa dom har blangt surt pa mig efterat.
*dom anvander inte paslakan. Allt ligger bara ovanpa sangen och man har flera lager av lakan, filtar och tacken. Hur ar det egentligen tankt att man ska gora?
*alla forpackningar och kartonger och matsaker ar faktiskt oversize. allt ar i storpack. Vagnarna likasa.
*dom flesta har fatt korkortet i flingpaketet
*Ost- och vastkusten snackar skit om varandra. Precis som hemma
*rondellerna ar helt idiotiska, dom I rondellen maste stanna for dom utanfor. Inte undra pa att dom anses for farliga har och haller pa att avskaffas.
*det jobbar BARA spanjorer i snabbmatsrestauranger
*om det snoar, ar minusgrader och blaser lite latt ar det Stor Stormvarning och man gor bast i att stanga skolorna, fylla upp skafferiet, stanna hemma, och kolla pa alla extrainsatta nyheter. Sjalv tittar jag ut och undrar nar stormen ska komma

Ja, nar hade jag tankt gifta mig?!

"Johanna, you should have a boyfriend by now, in fact by 19 should already be married"
Josh, 8 ar

Blake Lewis

Alltsa denne man, hur kan man inte vara betuttad i honom =) Han ar sa bra, jag bara dor!!! Kolla in detta bara. Dessutom bor han i Seattle, gor det bara battre.
image6 image7

Jag ar konstig

Usch, vad jag kanner mig konstig. Sa trott, sa trott.....Hela kroppen kanner sig liksom bara dod.
Tal inga lukter, na usch...

Ska lagga mig i soffan och kolla om det finns nan bra film.

Och grattis pa morsdag alla amerikanska mammor!

The BRIT Awards

Sitter och kollar pa 2007 BRIT Awards. Och jag fullkomligt alskar denna kvinna och hennes musik. Hon ar grym!
image5

Det finns verkligen tragiska manniskor!

Just nu ar jag valdigt arg, och besviken forstas! Mamma som hade lagt ned bade tid och omtanke pa att skicka ett paket med saker till mig, och nar det kommer fram ar halften av sakerna stulna! Att fa saker fran Sverige betyder sa himla mycket nar man ar har, bara sma saker betyder sa mycket. Bara att se mammas handstil...
Det ar ju tragiskt att det ska behova vara sa, att man inte ens ska kunna lita pa posten. Fruktansvart att nan overhuvudtaget vill gora sa! "Den" hade tagit tidningar, ett halsband, flourtabletter och tom brevet som mamma hade skrivit.
Paketet har ju bara varit i postens hander, sa det ar ju nagon dar som stulit det( men va skulle de med de sakerna till) eller "rakat" glomma att stoppa tillbaka grejorna.

Usch, jag hatar sadant har!!

Ny kamera!

Nu har jag inhandlat en ny kamera! Den kommer nog i slutet pa nasta vecka eller borjan pa nast nasta vecka. Langtar!

Kaffe saklart!

Jag tror inte jag vill erkanna att jag ar kaffeberoende men det ar jag nog. For alla de dagar jag inte druckit kaffe sa har jag sadan extrem huvudvark pa eftermiddagarna! Men gud, jag kommer ju senapstander nar jag ar femtio!
Vad vore jag utan en Starbucks i handen? Visste ni forresten att varldens forsta Starbucks finns i Seattle. Butiken finns fortfarande kvar. Seattle ar ju en fett kaffedrickande stad!
Fast det ar lite krangligt det har med att brygga hemma for deras kaffe ar sa himla mildt. Man maste nastan dubbla matten for annars blir det i princip te!
image2

Ska aka och klippa mig ikvall, och hoppas pa att traffa Sara och Anna...

Dagen besok

Vart hus ligger exakt vi ett sk wetland, det betyder alltsa att det ar ett litet omrade( inte storre an en hustomt) som ar orort och ska forbli orort. Det iofs ganska trevligt, det blir lite mer privat for var skull.

Detta gor ju att vi titt som tatt far besok av alla mojliga sma djur. Imorse nar vi satt och at frukost kom en liten chipmunk ( tror det at jordekorre pa svenska) Ni vet en san dar som Piff&Puff ar. Den brukar titta forbi lite nu och da.
Och har i veckan, nar vi satt och at middag, sa jag en liten kaninunge. Den va mini! Och observera att det inte va en hare utan en kanin, sa gudomligt sot =)
Och pa natterna brukar grodorna halla konsert. Haha!

image1

Hej alla glada!!

Idag insag jag att alla andra har bloggar men inte jag. Sa nu ar det kanske dags!
Bloggfenomenet ar ju nastan lite spannande tycker jag. Att snoka runt i folks liv och forsoka forsta vad som forsigar i deras huvud. Och ja, nu lagger jag ut mig sjalv for granskning.

For er som inte vet sa bor jag just nu i Seattle, USA sen ungefar sju manader tillbaka. Eller nu ljuger jag, bodde i Los Angeles tva manader innan jag flyttade hit. Och nu tror jag nastan sommaren har varit och halsat pa i nagra dagar, har varit helt underbart!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0