Paris Hilton

Sahar otroligt duktig ar hon pa att skriva.....Ar det bara jag som tycker att man vid hennes alder atminstone borde veta hur man anvander stora och sma bokstaver?! Stackars rika flicka!

image45

Tasteline

Mat, mat, mat.....

Sitter har och forsoker hitta bra, lattlagad, god mat, mellanmal till mig och barnen.....
Har kommit fram till att man far riktigt bra tips pa alla svenska sidor btw.....
Och allt eftersom hamnade jag bland en massa naringstips och nagot som gjorde det extra intressant att lasa var detta; Vatten ar den basta maltidsdrycken, mjolk passar bast till mellanmal. Mjolk innehaller manga bra proteiner, mineralen och vitaminer, MEN forsamrar upptaget av jarn fran maten och darfor ar det battre att begransa mjolkdrickandet till mellanmal och frukost.
Detta ar lite kul eftersom barnen i denna familj i princip bara far/ska dricka mjolk. Vid alla maltider och om de ar torstiga. Och vi snackar inte mellanmjolk, inte ens rod mjolk, vi snackar 5% mjolk! Detta har skapat vilda diskussioner i den har familjen eftersom jag och D tycker att de atminstone ska fa dricka 2% mjolk medan F lite overlagset sager Ni vet ju att ni har fel.....

Pa ett annat stalle stod det om hur viktigt det ar att hjalpa barnen begransa sina schemalagda aktiviteter. Den allra viktigaste mottionsformen och inlarningsformen for barn ar den fria leken, vilket inte ens finns overhuvudtaget finns i J & J liv. Det finns verkligen inte en enda minut over till fri lek under en normal dag har, och sak jag vara arlig sa tror jag inte att den fria leken "finns" i USA overhuvudtaget. Har ska allt vara planerat, organiserat. Och om man leker med nagon kompis sa ska den helst ocksa vara av samma kon och alder.

Whatever.....
tasteline.com ar iaf en sida vard att besoka om magen kurrar.....

Mandag

Det har varit en riktigt bra helg! I fredags firade vi midsommar sa gott det gick hos Erika, tyckte vi lyckades ganska bra faktiskt! Fick dock inte se nagon midsommarstang men det blev iaf nagon form av Sma grodorna. Det var dock valdigt svart att forklara for amerikaner varfor man dansar den dansen och vad laten hadlar om. Efter middagen spenderades resten av kvallen( las natten) i poolen for att sedan efter extremt fa timmars somn kliva upp och kora till raftingen i Leavenworth.
Vagen dit var sa otroligt vacker! Vi akte genom bergen men sno pa toppen och gront vatten rinnandes lags vagen. Riktigt vackert faktiskt! Vi kom fran till raftingen med 2 min marginal, bra jobbat! Vill rafta igen, det var ju riktigt kul!
var inte hemma forran 22 pa kvallen och var extremt utmattade. Forsokte se pa film men lyckades inte riktigt sa  bra med att halla oss vakna.  


Sommartider

Glad midsommar allihopa!

Och for att uttrycka exakt hur det kanns att inte vara i Sverige idag: DET SUGER!!
Men vi ska gora vart basta for att fira iaf. Ska direkt nar jag slutat aka och hamta Sara och sedan drar vi till allas var Erika och forsoker fa ihop det midsommarfirande som vi sa trevligt planerade i bubbelpoolen i mandags =)
Igar var Sara och jag och kopte allt vi kunde hitta i blatt och gult som tva sma nordar. Vi fick lov att forklara att det var en stor dag i Sverige imorgon, att det var darfor vi kopte allt i blatt och gult. Haha!

Tror anda att det kommer att bli riktigt trevligt ikvall! Ska dock upp tidigt imorgon och aka pa river rafting, kanner mig nastan lite nervos/radd infor det men men, det ska nog ga bra.....

image27

Rehab is the new black

Gillar den starkt....

image26

Angelina Ballerina

Det har ju pratats sa mycket om hennes lappar att vi tydligen glomde lagga marke till hennes nasa.....

image24

image25

Ett ar...

Kan inte fatta att det har gatt ett helt ar sedan studenten! Den sista veckan i skolan var ju helt makalos och skulle absolut kunna upplevs igen. Jag saknar verkligen att ha/fa sommarlov. Och nu ett ar senare sitter jag har i nordvastra USA och drommer tillbaka. Hmm, konstigt.

I fredags bestamde sig Sara, Anna och jag att ga pa bio. Blev Oceans Thirteen. Den var faktiskt extremt rolig!
Igar akte vi till Alderwood for lite shopping. Maste ju saga att det fanns potential men anda sa kopte jag bara tva leggings. Vet inte varfor. Var mojligen en av det basta galleriorna jag varit in i....
Sedan gick vi och at med Emma och en ny tjej, Erika. Va valdigt trevligt! Kvallen avslutades med tjatter pa QFC dar vi blev sittandes bland kakorna. Sedan skulle ju da Johanna kora hem, Sara och Anna fick lotsa mig fram till 520, men sedan gick det bara utmarkt. Det var ju da sa att pa vagen dit, efter som det var Graduation Day ( manniskor gick runt i sadana har fula hattar ni vet)  sa fick jag kryssa genom polisbilar och manniskor. Har nog aldrig forut sett sa manga polisbilar efter en sadan liten stracka. De stod pa sidan, i mitten, tvars over, you name it!

Nu vanskas BBQ hos Anna....Ska bli trevligt!

Varldens dyraste losviktsgodis!

Igar lyckades Sara och jag kopa varldens dyraste losvikt nagonsin. Betalade nastan 30 SEK for nagot som var mindre an ett hg. Jaja, losvikt ar ju inte direkt nagot som vaxer pa trad i det har landet sa man far vara glad att man hittat ett stalle sa pass nara.
Annars regnar mitt liv for tillfallet. Tva staderskor ar har och jag kanner mig lite i vagen....

Memories

Nu har jag brant alla bilderna pa en skiva. Bast att vara pa den sakra sidan. Ja, skulle bara saga det.

Helgen kan val sammanfattas sa har.....


RSS 2.0